ZAKLJUČEK POLETNE LIGE RD LJUTOMER
4. septembra, smo tekmovalci poletne lige RD Ljutomer - z zadnjo šesto tekmo, zaključili naše tekmovanje v tej sezoni. Kot vedno, smo tudi tokrat bili na trnih, saj se še je v zadnji tekmi dalo močno spremeniti rezultate in si za konec pridobiti kakšno mesto više.
No, tekma je odvijala v pravem tekmovalnem duhu - predvsem med tekmovalci, ki so se borili za visoka mesta, vendar pa je kljub temu bila fer in ni manjkalo niti humorja za katerega s svojimi dejanji iz izjavami, poskrbijo že več ali manj eni in isti tekmovalci.
Tekmo in hkrati ligo smo zaključili ob 12.30 uri ter kot je ob koncu lige navada, odšli na slastno kosilo, za katerega je poskrbela gostilna Trnek. Po kosilu so bili objavljeni končni rezultati in tekmovalci smo si lahko - seveda po vrstnem redu, izbirali  nagrade med pestro ribiško ponudbo, katero je pripravila naša RD (ribiške palice, kolesca, pribor itd..)
 
Končni vrstni red se je glasil takole;
 
1. mesto; Boris Kumer s 13 KT,
2. mesto; Tomo Štrakl s 18 KT,
3. mesto; Branko Palatin s 32 KT
 
( rezultate ostalih, lahko pogledate v priloženi datoteki )
 
Ponovno moram priznati, da sem se tekem res rad udeleževal, saj je ribolov bil dokaj dober, družba pa vedno "ta prava" - pri kateri ti ni bil nikoli dolgčas. Za drugo leto, pa vabimo tudi ostale člane RD, da sprobate svoje ribiško znanje in se malo poveselite z nami.
Ribiška družina Ljutomer
Mota 76, 9240 Ljutomer
Telefon: 02 58 48 651 GSM: 041 730 090
E-pošta: info@rd-ljutomer.si ali
         rd-ljutomer@siol.net